Lierne

LIERNE FJELLSERVICEBørje Cato Moen

+47 932 60 881

moen@liernefjellservice.no

Om du skal på fisketur til Blåfjellet, eller om du har leid en av fjellstyrets hytter, vi frakter bagasjen og provianten for deg!


Eller ønsker du en guidet tur med fugletitting?Lierne 


Lierne er plassen du skal reise til, hvis du ønsker å oppleve "det ville". Hva kan Lierne by på av natur som ingen andre kan? Jo, ren å skjær villmark.


Naturen i Lierne er så godt som urørt fra større tekniske inngrep, noe som gjør at vi har store arealer med ren natur. Dette har blitt sikret ved å opprette av Blåfjella- Skjækerfjella Nasjonalpark og Lierne Nasjonalpark. I tillegg har vi en god del naturresservat, inkludert et Ramsarområde. Landskapet i nasjonalparken bærer preg av istidens herjinger. Hvis du tar en tur på Lierne's tak (Hestkjøltoppen) og skuer rundt utover terrenget, kan du se hvordan isen har jobbet fram og tilbake for tusener av år siden.


Lierne har lenge vært kjent som en plass der fjell -og lirype har hatt et solid tilhold. Samtidig som fiske etter ørret og røye, både sommer og vinter er populært. Dette har gjort at mange ihuga jegere og fiskere i Norges langstrakte land, har et eller annet forhold til Lierne.


Nyttige linker finner du øverst på siden.
Linker:

LIERNE FJELLSERVICE


+47 932 60 881